Skip to main content

Home
Media
Online Radio
Webcast
Speeches
Photos
News
Culture
Member Login
Contact Us
About Us
Site Map
Poems
Magazine
Services
Events
Press Release
 Speeches 

Kryeministri Berisha përshëndet 100 vjetorin e themelimit të shkollës së parë Normale të Elbasanit dhe Kongresin e Parë të Arsimit

“I nderuar zoti nënkryetar i parlamentit,
Zotërinj ministra,
Zoti kryetar i Akademisë,
Zoti kryetar i bashkisë së qytetit të Elbasanit, Lexo Me Shume*Speech Given by the President of the Republic of Kosova, Dr. Fatmir Sejdiu, at the Arizona State University when accepting the "Distinguished Global Leadership" Award  
Phoenix, Arizona, FEBRUARY 23, 2009

Honorable Professor Anthony "Bud" Rock, ASU Vice President for Global Engagement
Honorable Mr. Alan Artibise, Dean of College of Liberal Arts and Sciences,
Honorable Professor Stephen Batalden,
 Read MorePresident of Kosova Fatmir Sejdiu accepts his "Distinguished Global Leadership Award" at Arizona State University (Fatmir Sejdiu - President of Kosova, Anthony "Bud" Rock - Vice President for Global Engagement)